Find den wordpress hosting der passer til din virksomhed

Girl_with_computer_emerging_technologies_social_mediaDer findes mange forskellige typer af wordpress hosting. Det vil sige, at det webhotel, du vælger, kan understøtte flere forskellige løsninger. Hos Proudwing har de fire forskellige typer af wordpress hosting. Læs mere på https://www.proudwing.com/da/wordpress/

Den første form for hosting er den helt basic. Det er til en lille virksomhed, højst sandsynligt en du lige har startet. Så har du brug for et godt webhotel med god kundeservice og gode forhold, men du har endnu ikke brug for, at der kan være en masse trafik på din side. Det kommer først senere.

Den anden løsning er for de lidt større virksomheder. Her har du mulighed for at have tilknyttet fem domæner. Hvis du har flere andre hjemmesider, kan du altså have dem alle sammen samlet i en løsning hos et webhotel.

Den tredje løsning er for de endnu større virksomheder. Her kan du have ti domæner tilknyttet, og du har mulighed for at have op til 300 GB trafik på din side. Med den fjerde løsning får du dog mulighed for at have 400 GB trafik og 15 domæner tilknyttet. Det er altså for de meget ressourcekrævende sites.

WordPress hosting skal være nemt og simpelt

Et webhotel skal gøre wordpress hosting nemmere for dig – ikke sværere. Det er derfor vigtigt, at der er så lidt nede tid som muligt, og at der er en god kundeservice. Det har de hos Proudwing. Derudover er det en dansk baseret virksomhed. Det vil sige, at dine data er tæt på, og at de altid kører med nogle meget gennemskuelige prismodeller. Det er derfor gjort så nemt og simpelt for dig som overhovedet muligt.

Hvis du har et andet webhotel nu, men gerne vil skifte til dem, kan de også hjælpe dig gennem hele processen.