En tobaks e-cigaret til dig, der gerne vil kvitte smøgerne

De fleste af os, som ryger, har sikkert tænkt på, om vi ikke burde stoppe med at ryge, eller i hvert fald skrue ned for forbruget. For vi ved jo godt, at der findes en række skadelige stoffer i de traditionelle smøger, som helt klart bør undgås af os alle sammen. Det er da heller ikke nogen hemmelighed, at man kunne spare en hel del penge, hvis man nu bare stoppede med at ryge. Men det er selvfølgelig også svært, for det ikke bare en dårlig vane, men nærmest et helt ritual, som udføres hver eneste dag. Derfor er den smarteste løsning i de seneste år blevet, at du ikke smider cigaretterne væk, men i stedet prøver en e-cigaret. Du får følelsen og smagen af rygning, uden nogle af de farlige stoffer, som ellers findes i cigaretter. Hvis du vil vide mere, så se her.

E-cigaretter, især med tobak, er i de seneste år blevet meget populære, fordi de er rigtigt lette at bruge for os alle sammen. I en klassisk tobaks e-cigaret, så har du en ”atomizer”, og denne del er ekstremt vigtig for funktionaliteten i den elektroniske smøg. Det er denne del, som kan varme den pågældende væske op til højere temperaturer, så du kan inhalere damp. I filteret finder du så smagen af tobak i en væske, der har en bestemt mængde nikotin i sig. Dampen, som produceres af denne væske suger du så op igennem et mundstykke, som du derefter puster ud, når du har lyst. Alt dette bliver drevet af et batteri, som starter hele processen med et enkelt tryk på en diskret knap. Når hele designet er så simpelt, så betyder det, at alle kan komme med på denne elektroniske bølge og kvitte ned på de farlige cigaretter!

Hvad skal du tænke over, når du leder efter en tobaks e-cigaret?

Der er rigtigt mange valgmuligheder, når du er ude at lede efter en e-cigaret, og dette gør altså, at du kan få en ny oplevelse meget af tiden. En af de ting, som du måske bør overveje er, hvorvidt du egentligt gerne vil have en tobaks e-cigaret, som er genopladelig, eller som er bygget til engangsbrug. Engangsbrug betyder her selvfølgelig ikke, at du kan kun ryge på den én gang, men det betyder i stedet, at de typisk kan holde til omkring 400 hiv alt efter, hvordan du lige ryger. Dette er til dig, som måske ikke er sikker på, hvor meget du kan få ud af en e-cigaret. Herimod er den genopladelige model udviklet mere til dig, som gerne vil have adgang til din damp hel dagen rundt, og her ikke har lyst til at kompromittere med cigaretter.

En af de største valgmuligheder, som du får med en e-cigaret er, at du kan vælge imellem forskellige mængder af nikotin i selve væsken, som bliver lavet til damp. Dette kan være en stor fordel, når du tænker på, at rygning ofte er en social aktivitet, som bliver til et ritual i løbet af dagen. Her er det altså en vane at ryge. Når du derfor vælger én mængde nikotin, og derefter lige så stille går ned, så kan du stadigvæk gå udenfor for at ryge, som du plejer, men du vil komme til at opleve, at du bliver mindre og mindre afhængig af netop at gå udenfor at ryge. Derfor kan e-cigaretten altså være et rigtigt effektivt middel til et rygestop, der skal være varigt. Du har rig mulighed for at prøve nye ting af og finde ud af, hvad din personlige strategi skal være.