Find den perfekte klapvogn og oplev verden sammen

Det kan være svært at overskue markedet, når man står og skal investere i en klapvogn. Hvad skal man gå efter? Hænger pris og kvalitet sammen? Hvad skal klapvognen kunne? Har i specifikke krav til jeres kommende klapvogn? Det kan være en ide at kigge på en klapvogn test så man får et overblik over de forskellige klapvogne og deres egenskaber.

Lille og fiks

I Danmark er der rigtig mange der bruger klapvognen inde i byen og på mindre ture. Ofte skal den kunne klappes sammen og være i et bagagerum. Mange der bruger deres klapvogn inde i byen, ønsker derfor også, at den skal være let og kunne klappes sammen, så den ikke fylder ret meget i et eventuelt bagagerum. I en klapvogn test vil du kunne se, hvilke klapvogne der er lette i vægt, og nemme at klappe sammen. Du vil også kunne se, hvordan prisen er i forhold til de andre kriterier du har. Selvom man ønsker en lille og fiks klapvogn, kan det visuelle indtryk godt være flot. Få et overblik over de forskellige klapvogne og hvor meget de vejer i en klapvogn test.

 

Komfort og design i fokus

Måske ved du allerede nu, at klapvognen skal bruges meget. Måske skal den lille tage mange lure i den, og derfor er det vigtigt at man ligger godt i den. Måske skal den med på en masse skønne ferier med mange vandreture. Det er virkelig vigtigt at have en klapvogn med god komfort, hvis den skal med på lange vandreture. Måske går du også meget op i design og at den skal se flot ud. Der findes en del klapvogne med et flot design der stadig har komforten i fokus. Tjek de forskellige klapvogne test der er, og få det samlede overblik over jeres muligheder. I en klapvogn test vil du hurtigt få et overblik over om komforten er i fokus på de forskellige vogne og hvordan designet er på dem. På den måde kan du også finde den klapvogn, der tiltaler dig mest.

 

Til lange ture og løb

Noget af det nyeste inden for klapvogne, er klapvogne man kan løbe med. De er lidt specielle i designet, da der er flere ting der skal spille, for at man kan løbe med den. Disse klapvogne har ofte drejeligt hjul foran, og nogle af dem har også store hjul bagpå, så der både er komfort til barnet og den samtidig er nem at løbe med. Hvis det er en vogn der bliver brugt meget, kan det være smart med kaleche med solfilter. Så skal du ikke tænke på om dit barn får for meget sol, mens I er på en lang tur, hvad enten det er en løbetur eller lang dag i zoo. Disse løbevogne er ofte også udstyret med en sikkerhedssnor man tager om håndledet, så vognen ikke kan køre fra en, mens man løber. I en klapvogn test vil du kunne få overblikket over hvilke af disse løbevogne der er bedst i test.