Tilføj dekorative wallstickers til dit hjem

Giv dit hjem nyt liv med wallstickers

 

Hvis du vil give noget nyt til dit hjem, så tilføj dekorative wallstickers. De findes i et hav af varianter og der findes højst sandsynligt et motiv efter din smag.

Motiver så som verdenskort er populære og gør sig godt og giver liv til væggen. Placér eventuelt motivet over en stol i hjørnet, for at give det et ekstra pift. Der findes også mindre kort over for eksempel lande – har du og din familie for eksempel en forkærlighed til et bestemt land, så hæng det op på den bare væg! Wallstickers er et super alternativ til et maleri, billede eller en hylde.

Hvis du mere er til gode citater, som eksempelvis lægger op til eftertanke, så findes der et vælg af forskellige wallstickers bestående af citater. Det kan være citater til eftertanke eller citater med et budskab som du og familien kan lide. Derudover er der også mulighed for at anskaffe sig wallstickers med opskrifter, husregler eller lignende.

Wallstickers til børneværelset

 

Er wallstickeren derimod til børneværelset er der også masser af muligheder, at vælge i mellem. Få for eksempel din datter eller søns navn op at hænge – eller måske endda hele familiens. Det er tilmed også en mulighed, at hænge tal op og kombinere dem til en fødselsdato eller årsdag. Bogstaver og tal kan alternativt også bruges til leg og læring.

Vil du gøre det endnu mere sjovt for dit barn, kombinér da med farver eventuelt i form af dyr. Måske mangler du alternativt bare noget farve til et af dine rum. Wallstickers er et alternativ til at gøre dit hjem personligt. Wallstickers kan også være fine på en væg, som er en anden farve end almindelig hvid. Vælg eksempelvis en sølvfarvet wallsticker til en mørkt væg eller lignende.

Vær opmærksom på, at du får sat din nye wallsticker rigtigt op, så den holder på væggen! Det er en god idé, at få en anden person til at hjælpe dig, specielt hvis du har valgt et større motiv. Derudover er det vigtigt hele tiden at følge med, med fingrene når folien tages af væggen. Inden folien tages af, kan den placeres løst på væggen, så du kan vurdere på afstand om motivet hænger, som du ønsker det. Følg som nævnt nøje med når folien hives af, så du sikre at alle motivets detaljer forbliver på væggen.

Rigtig god fornøjelse!