Med Small Rags leggings er dine børn både smart og praktisk klædt

Det vigtigste i forhold til børnetøj er selvfølgelig, at det er slidstærkt, og at barnet kan bevæge sig i det. Først derefter kan man begynde at tænke på, om ens barn ser godt ud. Small Rags leggings lever dog op til alle kravene. Det er flot børnetøj med sjove mønstre, som dine børn helt sikkert vil kunne lide. Det kommer i mange forskellige farver, og her meget praktisk. Se disse sider for at se et stort udvalg af Small Rags Leggings.

kids3

Small Rags leggings til drenge og piger

Du kan både bruge Small Rags leggings til drenge og piger. Det gør det nemt at genbruge tøj, hvis du har flere børn. Hvis du har en dreng og senere får en pige, behøver du altså ikke at gå ud og købe en masse nyt tøj. Når børnene er små, kan de sagtens gå i genbrugt tøj. Tænk bare på, hvor ofte tøjet bliver beskidt.

Leggingsene er lavet, så de er nemme at vaske. Du kan vaske dem på vaskemaskinen ved 40 grader, og så bliver de rene. Det kræver derfor ingen besværlig specialvask. Du skal bare smide dem i vaskemaskinen, og så er de klar til en tur mere.

Når du har små børn, ved du sikkert, hvor ofte du skal vaske. Det er lige meget, om du har drenge eller piger. Det er derfor vigtigt, at det er noget tøj, der kan holde til at blive vasket ofte. Det kan Small Rags.