Overvejer gevaldigt et minilån

Hallo folkens, og velkommen til!

Så er det her om tre uger, at jeg skal til blå fest med min date. Jeg glæder mig helt vild til at prøve sådan en rigtig gallafest. Som du nok kan regne ud, så er det første gang at jeg skal prøve noget i den stil. Udover da vi blev færdige i gymnasiet selvfølgelig, men det var ikke helt så fint, som vi piger gerne vil prøve.

Det vigtigste for mig er kjolen. Vi skal have to forskellige slags kjoler med, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad jeg gør. Jeg vil rigtig gerne have en super flot kjole, men alle dem jeg har fundet er alt for dyre. Jeg overvejer derfor rigtig meget at tage minilån: se her. Det er en hurtig måde at låne penge på, og så er jeg i hvert fald sikker på at jeg får pengene, inden jeg skal til galla.

Ej hvor jeg bare glæder mig helt vildt! Jeg lover jer, at jeg nok skal komme med en masse billeder fra aftenen! Vi ses!