Lidt opfindeser, kvik lån og lidt andet

Så er det snart tid til at finde på noget fedt igen. Sidste gang jeg forsøgte mig med noget, var der da jeg prøvede at lave en lommeskovl, lige som en lommekniv med mange forskellige ting i, så var det en meget stor lommekniv, hvor der både var skovl, spade, rive og alt det andet der hører til i haven i. Det blev ikke nogen succes..

Forrestesn så sendte min kammerat mig lige det her link lige før: http://kviklaan-nu.dk/ hvor man kan se forskellige lån og deres priser. Smart smart eller sådan noget.
Nu vil jeg se om jeg kan opfinde mig en helt ny form for sandwich, som jeg aldrig har prøvet før. Det kan jo være at man er heldig og lave et eller andet, som aldrig er lavet før, men smager herre godt. Det kunne være sejt at lave en sandwich, og så kalde den sit eget navn, eller måske en darwin-sandwich. Det vil jeg gå i krig med i køkkenet med det samme.

Og så lige en sidste ting. Min kammerat snakkede også noget om sms lån, som jeg ikke helt forstod.. Nogen af jer der har en idé om det er smart?

Sådan er min uge forløbet

Hejsa alle mine fine venner! Jeg vil meget gerne fortælle jer lidt omkring hvordan min uge er forløbet.
Alt i alt så vil jeg faktisk mene at min uge har været rigtig super duper god. Det hele startede mandag morgen, som en uge jo som regel gør. Mandag var bare en stille og rolig normal mandag uden nogen overraskelser eller ret spændende ting. Bare op, arbejde, mad, playstation og så sove.
Tirsdag var lidt mere interessant, og det er nok fordi jeg var ude og finde mig et rigtig godt kviklån og så ellers bare hjem og slange mig på sofaen med mit helt nye FIFA13 spil, så det var også bare superhyggeligt.
Onsdag og torsdag blev højdepunkterne, for de flettede sig simpelthen sammen fordi en af mine kammerater, som jeg ikke har set i 100 år kom forbi, og det endte med noget af en sindssyg dag, aften, nat og morgen. Resultatet af hans besøg blev i hvert fald til en vild brandert og bytur. Det var rigtig hyggeligt.