Døjer med muskelsmerter

Goddag alle sammen!

Her I det nye år er jeg rigtig kommet igang med at løbe og træne igen, og det er jeg allerede blevet godt og grundigt glad for. Nu er der dog nogle ting, som er begyndt at være lidt af et problem. For det første er jeg ret sikker på, at jeg er ved at få mig en omgang skinnebensbetændelse, og det er jeg meget bange for at få igen, for det har jeg haft for år tilbage, og det er noget der virkelig kan stoppe ens løbeture. Det andet er muskelsmerter i ryggen/lænden, hvilket jeg mistænker kan være på grund af forkert holdning når jeg løber, eller at jeg måske ikke bruger korrekte sko, hvor skoen passer til mine fødder, så jeg bliver skæv hele vejen op igennem.

Én ting som i hvert fald er helt sikkert er, at jeg skal have planlagt massage her i København, så jeg kan komme disse muskelsmerter til livs. Det er en ting som jeg har læst gør underværker imod muskelsmerter. Her er det igen heldigt at jeg bor i København, for så er der i hvert fald massere af muligheder for at finde en god massør, som kan finde ud af at arbejde med muskelsmerter.