Kløende hovedbund brug da Morgenfruernes shampoo med urter

Drømmer du om smukt og glansfuldt hår, skylder du dig selv at prøve den populære urteshampoo fra Morgenfruerne på Læsø. Shampooen med urter gør en positiv forskel for dit hår uanset hårtype, og samtlige ingredienser er naturlige. Urteshampooen er baseret på urter fra Læsø og vasker håret rent og gør det levende og glansfuldt at se på.

Shampooen er økologisk og har flere aktive ingredienser. Heriblandt salt, brændenælde, kamille, kokosolie og mynte, der tilsammen giver en fantastisk effektiv og skånsom shampoo, der giver håret de bedste muligheder for at bevare den naturlige glans og styrke.

Kokosolien er kendt og anerkendt for sine mange velgørende egenskaber inden for skønhedsplejen, og også i denne shampoo har kokosolien en rigtig god effekt. Faktisk er det en forsæbet udgave af kokosolien, der får denne shampoo til at vaske håret rent, og det er netop derfor, at urteshampooen er så skånsom mod håret.

Giv din hovedbund ekstra pleje med en god salt shampoo mod kløe i hovedbunden.

Hovedbunden stimuleres godt af mineraler samt vitaminer fra salt og urter fra Læsø. Morgenfruernes Storhave ligger kun et stenkast fra Læsøs berømte saltsyderi, og derfor var den virksomme Læsø-salt det oplagte valg.

Urterne virker på en gang beroligende og stimulerende på hårbunden, så man er sikret sundt og glasfuldt hår i fremtiden. Mynten efterlader håret med en frisk og diskret duft.

Shampooen kløende hovedbund er økologisk og er ikke i blandet kunstige tilsætningsstoffer eller nogle E-numre.

kløende hovedbund

Plej din hovedbund med økologiske urter bekæmper kløende hovedbund

Drømmer du om blødt, skinnende og ikke mindst sundt hår, skal du være kritisk, når du udvælger shampoo, balsam og eventuelle styling produkter. Selve hårstråene er nemlig døde og kan derfor ikke påvirkes i særlig høj grad. Det kan til gengæld din hovedbund, som huser de mange hårsække, der hver dag producerer nyt hår.

Der er mange ting, der har indflydelse på, hvordan kvaliteten er på det hår, dine hårsække fremstiller. Det ser man for eksempel tydeligt ved syge menneske eller ved gravide, hvor kroppen påvirkes af andre hormoner end sædvanligt.

Smukt hår er først og fremmest resultatet af sund og nærende kost, et godt helbred samt en sundt og velplejet hovedbund, det er derfor vigtigt, at du vælger en shampoo, der passer godt på dine hårsække og som ikke indeholder parabener samt andre stoffer, der kan gøre skade og resultere i mat, trist og spaltet hår.

Med Morgenfruernes Urteshampoo er du på den sikre side, du bekæmper nemt din irriteret hovedbund med denne salt shampoo . Den er 100 procent økologisk, indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer og er naturligvis helt fri for parabener. Det er en stor fordel for dig og dit hår det vil give dig et sundt og smukt hår i mange år fremover.